chocoladespeculaasboter
Snel naar recept

Aan zelf broodbeleg, zoals deze chocoladespeculaasboter, maken heb ik me tot nu toe niet vaak gewaagd. Het is immers toch wel heel makkelijk om je pakjes en potjes gewoon in de supermarkt te kopen. Afgelopen week ben ik toch eens aan het testen geslagen, omdat ik nog heel veel kruidnootjes over had. (Ondanks dat ik al een deel in dit heerlijke recept verwerkt had.) En het resultaat valt niet tegen. Terwijl het recept heel makkelijk is. Dat ga ik dus zeker vaker doen. Natuurlijk kan je dit recept ook prima met speculaasjes maken. Laat een gebrek aan kruidnoten je er dus niet van weerhouden om deze heerlijke chocoladespeculaasboter te maken. Zo kan je er ook gewoon in de zomer van genieten.

Wat mij betreft is deze chocoladespeculaasboter het allerlekkerst op een witte verse boterham of broodje. Maar misschien is het ook wel een lekkere topping voor een pannenkoek. Of serveer hem bij een feestelijke brunch, voor familie of vrienden.

Wat denk je? Lijkt jou dit lekker? Ik vind het in elk geval heerlijk. Zeker op zo’n witte boterham is het echt een traktatie.

Waarschijnlijk zijn hier trouwens nog genoeg variaties op te verzinnen. Een versie met oreo’s staat hoog op mijn wensenlijstje. Welk soort koekje zou jij gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *