Al van jongs af aan sta ik, Nathalie (1986, Rotterdam), graag in de keuken. Zo graag dat ik heb overwogen om er mijn beroep van te maken. Long story short… inmiddels werk ik al bijna 10 jaar als psycholoog, maar ben ik wel een fanatieke hobbykok. Heerlijk vind ik het om nieuwe recepten uit te proberen, of een gerecht nóg lekkerder te maken dan het de vorige keer was. Mijn grootste passie ligt in het écht begrijpen van recepten, precies weten wat welk ingrediënt toevoegt aan de smaak of aan de structuur, zodat ik daarna nieuwe varianten kan bedenken.

Daarnaast hou ik van het spelen met concepten. Kan ik iets wat bekend staat als een pizza-smaak aanpassen tot pasta? Of tosti? En wat nou als je de lange vingers in de tiramisu vervangt? Of de cake in een trifle? En kan ik ook Mexicaanse sushi maken? Of Italiaanse?

Over deze culinaire zoektocht schrijf ik. Regelmatig door een recept te plaatsen, maar soms ook door een nieuw geleerde les te delen, of te schrijven over een nieuw product dat ik heb geprobeerd.

Hopelijk kan ik je met mijn blogs inspireren om ook lekker de keuken in te gaan!

Laat je het weten als je een recept van mij hebt geprobeerd? Gebruik de hashtag #culinarydreaming in je tekst, of tag mij in je foto, dan kan ik zien wat je hebt gemaakt.

Wil je contact met me opnemen? Stuur me dan een DM via Facebook of Instagram of mail me.