tagliatelle met kip in knoflook-tomatensaus
Snel naar recept

Allereerst: dit gerecht eet je het liefst als je ’s avonds niet meer de deur uit moet. En ook als je een feestje hebt op de dag erna is het af te raden. Tenzij je ruimte wil op dat feestje. In dat geval zeg ik: eet een dubbele portie. Deze tagliatelle met kip in knoflook-tomatensaus blijft namelijk wel even hangen. Wat mij betreft geen probleem, want het is het dubbel en dwars waard. Maar wees gewaarschuwd! Hou je niet zo van knoflook, maar wel zin in pasta? Dan raad ik je aan om dit recept te bekijken: klik hier!

Ben je nog niet afgehaakt? Dan ben jij vast gek op knoflook – net als ik – en misschien heb ik je inmiddels al heel nieuwsgierig gemaakt naar het recept voor deze lekkere pasta. Die vind je uiteraard hieronder! Alleen nog even een kleine toevoeging over de ingrediënten: in plaats van verse tomaten, kan je uiteraard ook een blik tomatenblokjes, een verpakking passata of een andere kant en klare vorm van fijngehakte tomaten gebruiken. Het verschilt dan echter wel hoe ver je hem in moet laten koken, dus proef regelmatig.

Recept: tagliatelle met kip in knoflook-tomatensaus

*Gratis tip: verlies de pijnboompitten niet uit het oog. Denk niet dat je je even om kan keren en wat anders doen. Ik heb dat al honderd keer fout gedaan in mijn leven, en ook bij het maken van dit recept deed ik dat. Je ziet ook op de foto dat ze donkerder zijn dan bedoeld. Helaas had ik geen reservevoorraad in huis, dus ik moest het er mee doen.


Ga je deze pasta maken? Laat me dan hieronder weten in de reacties hoe het is bevallen. Dat vind ik leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *