Snel naar recept

Vandaag heb ik een lekker en makkelijk pastarecept voor jullie. Voor deze spaghetti met verse worst en tomaat heb je zelfs maar 5 ingrediënten nodig, waarvan je een gedeelte waarschijnlijk al standaard in huis hebt. Je boodschappenlijstje is dus kort en de maaltijd goedkoop. Dit gerecht is bovendien ideaal om tomaten die hoognodig op moeten in één keer te verwerken in een maaltijd.
Door de verse worst die is toegevoegd is het gerecht heel smaakvol. De altijd goede combinatie van tomaten en basilicum maakt het nóg lekkerder.
Benieuwd naar het recept? Lees dan hieronder verder!

Recept voor spaghetti met verse worst en tomaat:

Al met al is deze spaghetti een snel en makkelijk recept. Maak gerust een dubbele portie, want het gerecht is perfect om je restjes in de vriezer te bewaren voor op een dag met haast. Altijd fijn om te weten dat er na een drukke dag iets lekkers in een bakje op je wacht, toch?

Lijkt dit recept jou ook een succes? Of heb je het klaar gemaakt? Laat het me weten in de reacties. En kijk ook eens naar de andere pastarecepten op deze site. Als je deze spaghetti lekker vindt, ga je de rest waarschijnlijk ook kunnen waarderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *