tagliatelle met courgette
Snel naar recept

Pasta’s met roomsaus zijn voor mij de ultieme vorm van comfortfood. Ik eet het graag als ik moe thuis kom na een lange werkdag, als het buiten slecht weer is, of gewoon zonder goede reden. En ik denk dat veel mensen dat met me eens zijn. Want hoeveel ik ook maak van deze tagliatelle met gehakt en courgette, de pan gaat altijd tot de laatste kruimel leeg. Het maken kost ook nog eens amper moeite en je maakt weinig afwas. Wat wil je nou nog meer?

Recept voor: tagliatelle met gehakt en courgette

Serveer de pasta in een grote schaal, of gewoon in de pan, op tafel, zodat iedereen gewoon kan pakken wat hij of zij wil. Je zal echter zien, zoals ik al zei, de pan gaat altijd leeg. Als je een restje wil overhouden, kan je hem maar beter alvast in een apart bakje doen.

Geen courgette in huis? Gebruik dan gerust een andere groentesoort. Of voeg lekker wat plakjes champignons toe. Liever geen vlees? Maak dan een vega-versie met linzen of vegetarisch gehakt.

Op zoek naar meer pastagerechten? Kijk dan eens in dit lijstje, met andere pasta’s die ik ooit maakte. Misschien zit er iets lekkers voor je tussen.

Of kijk eens naar dit recept van járen geleden uit de Allerhande. Dit gerecht heb ik misschien al wel honderd keer gegeten, maar het verveelt nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *