spaghetti met zalm en courgette
Snel naar recept

De bereiding van deze spaghetti met zalm en courgette kost weinig moeite en tijd, maar het resultaat mag er zijn. Wat mij betreft is dit een perfecte doordeweekse maaltijd! Vooral als het buiten koud of regenachtig is en je wel een bordje comfortfood kan gebruiken. Of natuurlijk gewoon als je thuis komt na een zware werkdag en je eigenlijk geen energie meer hebt om de keuken in te gaan. Ik beloof je; het zwaarste wat je moet doen is een courgette in blokjes snijden. De rest gaat bijna vanzelf.

Dit pastagerecht staat hieronder beschreven als een éénpersoonsgerecht. Simpelweg omdat ik het graag eet als ik alleen voor mezelf moet koken. Qua hoeveelheden is het bovendien perfect als maaltijd voor één. Je gebruikt immers een hele courgette, en je kan precies genoeg zalm hiervoor kopen in de supermarkt. Het enige wat je overhoudt is wat kookroom. Mocht je dit recept toch voor meerdere personen willen maken; geen probleem. Er verandert niks aan de beschrijving. Vermenigvuldig dus gewoon de ingrediënten en je kan aan de slag.

Variatietip: lijkt jou deze spaghetti met zalm en courgette lekker, maar hou je eigenlijk niet van vis? Probeer dan eens deze pasta met gehakt. Die zal je zeker kunnen waarderen! Wil je liever vegetarisch eten? Maak het gerecht dan bijvoorbeeld met vegetarische kipstukjes. Bak deze wel eerst even tot ze lekker bruin zijn.

Ik ben benieuwd; heb jij dit gerecht gemaakt? Laat me dan hieronder weten of je het net zo lekker (en makkelijk te maken!) vond als ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *