Nachodip trio
Snel naar recept

Dit nachodip trio is perfect voor op een feestje. Zet een borrelplank met wat kaas, worst en nootjes op tafel en een bord met deze drie dipsausjes en voldoende voorraad nacho’s en je bezoek zal tevreden zijn. Het brengt ook altijd wat extra gezelligheid met zich mee vind ik, zo’n tafel vol lekkere hapjes om te delen.

Met dit recept maak je drie verschillende dipsausjes die goed combineren met nacho’s en met elkaar. De dip met zure room is lekker fris, de avocadodip is lekker kruidig en de paprikadip is pittig en licht zoet.

Het recept gaat alleen om de dipsausjes, dus je moet de nacho’s even apart op je boodschappenlijstje zetten. Voor deze hoeveelheden raad ik aan om twee zakken te halen. Of zo’n grote partypack zoals sommige supermarkten verkopen. Mocht je geen grote groep mensen over de vloer krijgen, halveer dan eventueel het recept en hou het bij één zak.

De dips kunnen goed afgesloten nog één of twee dagen in de koelkast worden bewaard (alleen de avocadodip zal iets verkleuren, maar dat doet niks af aan de smaak). Je kan dus op de dag na je feestje de restjes opeten (vergeet geen nacho’s achter te houden!), of je maakt de dips een (halve) dag van tevoren, zodat je op de avond zelf je handen vrij hebt.

Recept: nachodip trio

Wat mijn favoriet is? Als ik zou móeten kiezen, zou ik voor de dip met zure room en knoflook kiezen. Daar kan ik eindeloos van door blijven eten. Maar eigenlijk wil ik niet kiezen, want de drie dipsausjes vullen elkaar echt heel goed aan.

Maak jij dit nachodip trio? Dan ben ik heel benieuwd of jij een favoriet hebt. Laat je het hieronder in de reacties weten? Dat vind ik leuk om te lezen!


Op zoek naar nog een aanvulling op de borrel? Misschien heb ik nog wel wat inspiratie voor je: bekijk bijvoorbeeld eens het recept van deze bladerdeeghapjes met geitenkaas, dit kruidenboter trio (te serveren met een afbakstokbrood in plakjes) of deze kippenvleugels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *