appel-foreltorentje
Snel naar recept

Geef je een etentje en ben je op zoek naar een makkelijk voorgerecht, dat niet te zwaar op de maag ligt? Serveer dan deze appel-foreltorentjes. Door de appel die erdoor zit smaakt het lekker fris, en zullen je gasten uitkijken naar de volgende gang. Het maken van dit toetje kost weinig tijd en door de manier van opdienen oogt het heel chique, zeker als je net als ik kiest voor (imitatie)kaviaar als garnering. Deze vind je bijvoorbeeld bij IKEA, op de food-afdeling. Dit is kaviaar van zeewier en daardoor vegan en ook nog eens heel betaalbaar.

Recept voor deze appel-foreltorentjes

Waarschijnlijk hou je wat zure room over. Deze kan je altijd gebruiken in een andere gang van je diner. Wil je bijvoorbeeld een viergangendiner organiseren? Overweeg na deze appel-foreltorentjes dan eens om deze soep met gegrilde groentes te serveren. Maak hem daarna af met een lepeltje zure room als garnering. Helemaal mooi als je er daarna nog wat verse peper overheen maalt.

Tip: Wil je een voorgerecht serveren, dat je van te voren maken, bijvoorbeeld al wat eerder op de dag? Dat kan heel goed met deze appel-foreltorentjes. Maak de bordjes dan nog niet op, maar bewaar het mengsel goed afgedekt in de koelkast. Haal het een kwartier van te voren uit de koelkast, om iets meer op kamertemperatuur te komen. Roer het voordat je de kook-/garneerringen gaat vullen nog even door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *