Snel naar recept

Een kop soep bij de lunch, of ’s middags als tussendoortje kan erg lekker zijn. Vooral in de koude wintermaanden kan ik hier erg van genieten: het warmt me op en bovendien vult het goed. Het liefst maak ik soep zelf. De recepten zijn immers vaak eenvoudig en daarbij kost een pan soep maar een fractie van wat je in de winkel voor dezelfde hoeveelheid zou moeten neerleggen.

Gisteren maakte ik soep van gegrilde groenten. Ik maakte foto’s tijdens het maken, maar wist nog niet of hij online zou komen, eerst maar even het resultaat afwachten. Gelukkig was hij heerlijk!

Ik moet nog even toevoegen dat soepingrediënten bij mij voornamelijk op basis van beschikbaarheid in de pan belanden, en de kans dus ook groot is dat ik deze soep nooit meer precies hetzelfde maak. Gebruik dus gerust andere groenten als deze nog in je koelkast liggen. De smaak zal er vast niet minder om zijn!

Zijn jullie ook zo gek op soep? En wat is jouw favoriete smaak?
Laat het ook vooral even weten (reageer hieronder in de comments) als je een andere combinatie dan in mijn recept hebt getest! Ik ben gek op nieuwe ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *