anijscake met glazuur
Snel naar recept

Dit recept is niet gesponsord, maar je zou het wel denken als je de ingrediënten van deze anijscake met glazuur ziet. De Ruijter is echter helemaal niet op de hoogte van het feit dat ik zo’n fan ben van hun assortiment met anijssmaak. Overigens ben ik in het algemeen gek op anijs. Ik maakte bijvoorbeeld al eens pannenkoeken met anijs (klik!) en ook recepten met venkel, een groente die ook een soort anijssmaak heeft, kom je op mijn blog tegen.

Doordat de anijssmaak zowel in de cake als in het glazuur zit, is dit recept echt bedoeld voor mensen die net zo van anijs houden als ik. De smaak is niet overheersend hoor, maar wel lekker aanwezig. Precies goed dus!
Benieuwd geworden? Maak dan maar snel een boodschappenlijstje!

Recept: anijscake met glazuur

Goed afgedekt kan je deze anijscake zeker een dag of 4 á 5 bewaren, maar mogelijk nog langer.

Lijkt jou deze cake lekker? Of ben je helemaal niet zo dol op anijs? Mocht je twijfelen; gebruik dan iets minder glazuur, of laat deze in zijn geheel weg. Dan is de smaak alleen nog maar subtiel aanwezig.

Laat je het weten als je dit recept heb geprobeerd? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Laat hieronder een reactie achter, dat vind ik leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *