Vandaag is het internationale pannenkoekendag. Een ware feestdag wat mij betreft, want ik ben dol op pannenkoeken. Je kan me blij maken met lekkere dunne flensjes met een beetje poedersuiker, jam of stroop, maar ook zo’n dikke restaurantpannenkoek vind ik heerlijk, met kaas en spek bijvoorbeeld.

Zoals gebruikelijk is bij mij, maak ik recepten bijna nooit opnieuw. Zo verschilt mijn pannenkoekenrecept dus ook elke keer dat ik ze bak. Vandaag wilde ik wat nieuws proberen, ter ere van internationale pannenkoekendag. Ik voegde anijszaad toe aan het beslag. Benieuwd of dit lekker was? Lees dan snel verder.

Hoewel de pannenkoeken eigenlijk als ontbijt/lunch de komende dagen bedoeld zijn, heb ik natuurlijk al wel voorgeproefd.
Ik ben heel tevreden over de toevoeging van het anijszaad. De smaak is niet overheersend aanwezig, maar voegt zeker iets toe aan de pannenkoek.

Nieuwsgierig geworden? Probeer het ook eens! En laat me weten hoe de smaak jou is bevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *